Har du brug for hjælp?

Praktisk Altan-grill

569 kr
Inkl moms
- +
Det er ikke altid lige let at komme til at grille med mindre man har en stor have eller bor lige ved siden af en park, hvor det er tilladt. Hvis dine venner eller familiemedlemmer elsker at grille, og samtidig har en altan, er denne gaveide en god løsning! Den smarte altan-grill skal bare fastgøres på altanens gelænder, og så kan man grille både kød og grøntsager, selvom man ikke har meget plads!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Hvor praktisk ville det ikke lige være hvis man kunne grille på sin altan i stedet for at skulle slæbe både engangsgrill, mad og drikke med hen til den nærmeste park, hvor det er tilladt at grille? Med denne altan-grill er det muligt at lave lækker grillmad på altanen hjemme i lejligheden! Grillen fastgøres bare til altanens gelænder, og herefter kan man invitere venner og familie over og holde BBQ!
Selvom grillen kan være på selv små altaner, har den stadig plads til at der kan grilles flere bøffer eller pølser på samme tid, så man skal heller ikke bruge lang tid på at vente på at lækkerierne er grillet færdig.
En rigtig god og praktisk gaveide til venner og familie, der bor i byen og som måske ikke lige har mulighed for altid at slæbe både mad og drikke med sig, hvis lysten til grillmad skulle opstå. Husk dog lige at sørge for at de orienterer sig med husregler og naboen inden de går i gang - sidstnævnte kan de eventuelt invitere med.

Detaljer

  • Beskrivelse: grill med holder til fastgørelse på et gelænder
  • Materiale: metal
  • Vægt: ca. 6,1 kg
  • Mål: 58 x 19 x 15 cm
2020-11-27T03:22:05+00:00