Har du brug for hjælp?

Æseløre bogmærke

119 kr
Inkl moms
- +
Til alle bogorme og læseheste derude - her er en gave, I vil blive mere end bare glade for. Et bogmærke, der både er sjovt og praktisk. Bogmærket er lavet som et æseløre, der stikker ud af bogen, når du sætter hele bogmærket ind i bogen. Bogmærket er lavet af læder og rustfrit stål og er derfor i lækker kvalitet. Det er en god gaveide til studerende og andre, der bruger meget tid med næsen i bøgerne.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Kalder alle passionerede læseheste og hurtige bogorme - her er en gave lige i jeres ånd. Kender du også det, at du læser en bog, og du enten finder noget vigtigt i teksten, som du gerne vil vende tilbage til, eller du er nødt til at lægge bogen fra dig og derfor skal lukke bogen? Så laver du sikkert et æseløre i det øverste hjørne af siden, du er nået til. Det lille æseløre er et smart og kendt trick, men det negative er, at det ødelægger siderne i din bog og til tider kan det også være svært at se og finde ud af, hvor det nu var, du var nået til.

Dette bogmærke er formet som et æseløre i sort, flot læder. Æseløret sidder på en pind af rustfrit stål og tilsammen udgør de to dele af øret og pinden det perfekte bogmærke. En skøn gaveide til læsehesten i dit liv.

Detaljer

  • Beskrivelse: bogmærke der er formet som et æseløre i sort, øret stikker ud af bogen, når det er sat i
  • Materiale: læder og rustfrit stål
  • Mål: 18 cm
2020-12-01T22:42:47+00:00