Har du brug for hjælp?

AeroTwist-højtaler

2.839 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En AeroTwist-højtaler har først og fremmest en god lyd, som ligesom er ret væsentligt, når man vil investere i en god højtaler. Dertil kommer også dens elegante og stilfulde design. Denne AeroTwist-højtaler er nemlig, som titlen af højtaleren antyder, formet som en ring, forholdsvis tynd og med et hul i midten. Lidt ligesom en donut, men i en flot og stilet sort farve. Det andet helt særlige ved højtaleren er, at den fungerer helt trådløst. Du kan tilslutte din smartphone via bluetooth, og højtaleren vil opfange det og afspille din musik. Højtaleren er også udstyret med et genopladelig batteri, der gør det muligt for den at spille i op til 10 timer uden strøm tilsluttet.

Other customers bought

Beskrivelse

Ekstravagant og i et tidsløst design, der passer ind i alles indretning, er lige hvad denne AeroTwist-højtaler er. Højtaleren er fuld af fantastiske funktioner. En af dem er selvfølgelig dens gode kvalitet, når det kommer til god lyd. Derudover fungerer højtaleren 100 % trådløst. Du kan høre musik direkte fra din smartphone da den via bluetooth-funktionen kan opfange den musik, der bliver spillet fra din telefon og spille den over højtaleren. Højtaleren har et genopladeligt batteri, der kan spille i op til 10 timer, når det er fuldt opladet, hvilket betyder, at du aldrig behøver at tænke over kabler eller strøm, du kan bare tage højtaleren med dig, og du har nu mulighed for at høre god musik, hvor end du går; på stranden, til picnic, til fest, i haven. En perfekt gaveide!

Detaljer

  • Beskrivelse: sølv højtaler med bluetooth 4.0, codecs A2DP, højtaler 2 x 9 Watt - 100 - 20000 Hz aktiv – indeholder audiokabel, oplader, USB-OTG-adapter
  • Brugsanvisning: 10 timers batterilevetid ved fuld opladning
  • Vægt: 2,5 kg
  • Mål: 18 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-12-01T16:55:51+00:00