Har du brug for hjælp?

Æggeur formet som en ugle

Fra: 69 kr
Inkl moms
- +
Denne ugle kan mange ting. Den er først og fremmest absolut nødvendig i dit køkken. Både fordi den er praktisk og kan tage tid på din madlavning, om det er, hvor mange minutter ægget skal have for at blive hårdkogt, eller om det er for at tage tid på din kage i ovnen. Udover det, så er uglen også utroligt sød at se på, og vil helt sikkert skabe glæde i dit køkken, når du ser på den. Uglen fås i fire forskellige farver.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Nutidens køkkener er ofte meget minimalistiske, stilrene og enkle. For at give køkkenet lidt mere personlighed er det en god ide at mikse små, sjove og farvede indretningselementer ind i indretningen. Det kan du for eksempel gøre med dette æggeur, der er formet som en sød, lille ugle. Æggeuret fås i fire farver: rød, grøn, gul eller blå, så alle kan højst sandsynligt finde deres yndlingsfarve.

Æggeuret har et praktisk formål, der kan være nyttigt i mange henseender. Når du skal koge æg, når din te skal trække, når du skal bage kage, eller når børnene skal børste tænder. Så sætter du bare æggeuret i gang med at tage tid, og du vil aldrig brænde kagen på igen, eller få hårdkogte æg i stedet for blødkogte æg. Æggeuret med uglen er en fin, lille gaveide til, når du skal give en lille gave.

Detaljer

  • Varianter: rød, gul, blå og grøn
  • Beskrivelse: æggeur som en ugle timer i op til 60 minutter
  • Materiale: plastik, stål, gummi

Detaljer

  • Varianter: rød, gul, blå og grøn
  • Beskrivelse: æggeur som en ugle timer i op til 60 minutter
  • Materiale: plastik, stål, gummi
2021-01-25T15:48:34+00:00