Har du brug for hjælp?

3D-byggesæt i metal: Det Hvide Hus

119 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Med dette 3D-byggesæt i metal kan du få et af verdens smukkeste bygninger som miniature i dit eget hjem! De enkelte dele er skåret med laser, og du kan samle det helt uden at bruge lim. Vælg mellem Big Ben, Brandenburger Tor, Empire State Building, Det Hvide Hus og Det Skæve Tårn i Pisa. En god gaveide til alle, der vil opleve glæden ved at bygge.

Other customers bought

Beskrivelse

Disse detaljerede miniaturebygninger kan du samle selv! 3D-byggesættet i metal kalder på mange timers fordybelse og leg, og så behøver du ikke engang bruge lim! De enkelte dele er skåret med en laser og trykkes ud af den metalplade, du finder i pakken. Der følger desuden en brugsanvisning med, så du ikke behøver at stirre dig blind på de mange forskellige dele.

Du kan vælge mellem mange berømte bygningsværker, hvis du da ikke vil samle dem alle sammen! Byg for eksempel det Skæve Tårn i Pisa, Big Ben eller Empire State Building. Du kan også vælge Det Hvide Hus, der egentlig står i Washington, eller Brandenburger Tor i Berlin, hvor Ronald Reagan hold sin berømte tale i slutfirserne: ”Mr. Gorbachev, tear down this wall!” En sjov gaveide til alle historieelskere, der samtidig holder af at bygge og samle. Når bygningsværket står færdigt, kan det få lov at pynte i stuen eller på kontoret.

Detaljer

  • Variant: Det Hvide Hus
  • Brugsanvisning: brugsanvisning medfølger
  • Materiale: metal
  • Mål: 7,4 x 6,4 x 6,1 cm
  • Bemærk: ikke egnet til børn under 14 år

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2022-06-29T06:45:02+00:00