Har du brug for hjælp?

3D brevvægt med solsystemet

259 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Denne betagende brevvægt med 3D-effekt er helt fortryllende at se på. Den viser alle planeterne, der kredser om solen i deres baner og de mange stjerner på det sorte ingenting. Med den på skrivebordet kan du drømme dig ud i det vægtløse rum, hvor den store verden pludselig kommer til at virke lille bitte. En fin og dekorativ gaveide, der kan gives i mange forskellige anledninger.

Other customers bought

Beskrivelse

Sol, måne og masser af stjerner - ja denne brevvægt viser universet på en ny og fortryllende måde i den halvrunde glaskugle. De farverige planeter kredser om den store sol i midten og rundt omkring er der uendelig mange stjerner, og det er slet ikke til at få øjnene fra den igen. Med andre ord er det som at have et miniplanetarium på skrivebordet.
Med denne fascinerende brevvægt på skrivebordet har du både en praktisk hjælper, der kan holde fast på alle papirerne, og et stilbillede af universet i 3D, som du kan beundre fra alle sider. Den vejer 365 gram og kan således holde breve, dokumenter og lignende nede, så de ikke hvirvler rundt, hvis der skulle komme gennemtræk på kontoret.
Hvis du kender en, der er interesseret i astronomi og elsker at betragte planeter og stjerner, er denne fine brevvægt den optimale gaveide. Den har en super praktisk funktion og pynter samtidig på skrivebordet. Brevvægten kan gives i mange forskellige anledninger, og modtageren vil helt sikkert sætte stor pris på den.

Detaljer

  • Beskrivelse: brevvægt med solsystemet, med 3D-effekt, i mange farver
  • Materiale: glas
  • Vægt: 365 gram
  • Mål: 10 x 10 x 5 cm
2023-12-01T07:38:38+00:00