Har du brug for hjælp?

30 dages udfordring - fitness

95 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Nu er det slut med undskyldningerne, for denne 30 dages udfordring hjælper dig til at nå dine mål. Hver dag er der en ny opgave, som du skal løse, og med denne gaveide bliver det helt sikkert nemmere at komme i mål med dine vægttabsdrømme.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

"Stop wishing, start doing!" Denne lille kasse siger det som det er: Stop med kun at drømme om det, du gerne vil opnå, for det er jo bare at komme i gang. Det kan selvfølgelig være svært at starte på det, der virker som et uoverskueligt projekt, så med denne kasse kan du blive hjulpet godt på vej.
Den lille gaveide giver dig motivation og sportslige udfordringer, så du kan nå dit personlige mål. Der er eksempelvis kort, der angiver, at du skal lave 120 mavebøjninger eller løbe i 25 minutter - en ny udfordring hver dag i 30 dage. Med denne inspirerende gave er det ingen undskyldning mere, det er bare at gå i gang med dagens udfordring, og efterfølgende vil du mærke, hvor godt du har det, fordi du nu er kommet tættere på dit mål.

Hvis du kender en, der godt kunne bruge et kærligt skub bagi, er denne gaveide helt perfekt. Du kan jo også vælge selv at deltage i udfordringen og på den måde gøre det til en fælles oplevelse. En super god og motiverende gaveide til adventsgaven eller julegaven - så kan de ekstra julekilo bare passe på!

Detaljer

  • Beskrivelse: kasse med 30 kort med forskellige fitnessudfordringer på engelsk - kan udføres alene eller i fællesskab
  • Materiale: papir
  • Mål: 20 x 13 x 9 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2021-01-25T04:29:30+00:00