Har du brug for hjælp?

30 dages udfordring - afslapning

95 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Det er vigtigt at passe på sig selv! Kom helt ned i gear og lær at slappe helt af med denne 30 dages udfordring. Hver dag er der en ny opgave, som du skal løse, og med denne gaveide bliver det helt sikkert nemmere at komme i mål med dine drømme.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

"Slow down, enjoy life" - denne lille kasse siger det som det er. Det lyder måske enkelt, men for mange kan det være svært at slappe af i en stresset hverdag, fordi der altid er et eller andet, som man burde lave. Men nu er der hjælp at hente, for med denne 30 dages udfordring kan du komme helt ned i gear. På hvert kort er der en udfordring, som du skal gennemføre den pågældende dag. Det kan eksempelvis være at vande blomster eller tage til en yogatime, og på denne måde kan du fokusere mere på en enkel ting og ikke altid hele verden omkring dig.

Hvis du kender en, der stresser rundt og godt kunne bruge et kærligt skub bagi, er denne gaveide helt perfekt. Du kan jo også vælge selv at deltage i udfordringen og på den måde gøre det til en fælles oplevelse. En super god og motiverende gaveide, som kan hjælpe med at komme ned i gear og nyde livet mere.

Detaljer

  • Beskrivelse: kasse med 30 kort med forskellige afslapningsudfordringer på engelsk - kan udføres alene eller i fællesskab
  • Materiale: papir
  • Mål: 20 x 13 x 9 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-11-25T20:33:45+00:00