Har du brug for hjælp?

2i1 tekop og -kande med rosemotiv

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
At leve et sundt liv med en god livsstil indebærer, at man tager sig tid til ro og afslapning; tid til at trække vejret dybt ned i maven og nyde nuet. Det giver denne gave en oplagt mulighed for! Her har du nemlig en yndig 2i1 tekop og -kande med rosemotiv, som vil huske dig på at gøre gode ting for dig selv en gang i mellem. For eksempel at lave en kop dejlig te og nyde den i dit eget selskab.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Indbegrebet af en hyggelig eftermiddag derhjemme alene: dyner, varme, søde sager, en god bog eller en god film.... Men noget mangler: en dejlig, varm kop te hører selvfølgelig også til en hyggelig eftermiddag derhjemme. Denne gave vil give dig en lille erindring om at sørge for at holde hyggelige eftermiddage derhjemme med dig selv og dit eget selskab. Her har du nemlig en 2i1 tekop og -kande med roser på. Det vil sige, at dette tesæt er perfekt til én person.
Derudover er tesættet opbygget så smart, at det kan sættes sammen som én del. Når du så er klar til at hælde din te i koppen, og du mener, at den har trukket længe nok, så løfter du bare kanden, og under den, har du en tekop og en underkop! Tesættet er i et feminint design med yndige, lyserøde blonder og roser. Fin gaveide til hyggelige stunder.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder en lille tekande (400 ml), tekop, underkop
  • Materiale: porcelæn
  • Mål: ca. 15 cm
  • Bemærk: tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn
2020-11-29T06:01:05+00:00