Har du brug for hjælp?

2i1 lipgloss-isbil

129 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Den stride teenagepige, der lige er begyndt at gå med makeup, kan måske blødes lidt op med denne 2i1 lipgloss-isbil. Det søde, pastelfarvede ydre gemmer på smart og flot læbestift og lipgloss. Når hun pakker gaven ud, vil hun nok blive lettere forvirret over isbilen med de små is indeni, men bare vent til hun er dykket dybere ned i gaven. Oplagt gave til 15 års fødseldage eller konfirmation!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Lille, sjov, pudsig og charmerende; en 2i1 lipgloss-isbil, der også indeholder læbestift, er en finurlig og unik gaveide til hende, som holder af søde ting. En kedelig, grå og ligegyldig hverdag kan hurtigt blive noget sjovere, når hun trækker sin egen isvaffel-læbestift op ad tasken og smører den på læberne! De tre læbestifter og lipgloss kommer i en flot indpakning, der ligner en gammeldags isbil. Hvis hun altid har holdt af, når isbilen kom, og hvis hun holder af finurlige ting, og gerne vil have flere valgmuligheder, så vil hun elske at få tre forskellige læbestifter og lipgloss, som hun får med denne sjove 2i1 lipgloss-isbil.
Både læbestifter og lipgloss er nemme at bruge, da man blot tager låget af og smører dem på læberne med den lille applikatorpind, der sidder fast på låget. Lipglossen kommer med en lækker candyfloss-duft, som vil få hendes tænder til at løbe i vand. En vaskeægte overraskelse, som både er praktisk og dekorativ at have stående på værelset.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 3 stk. læbestift eller lipgloss, som er pakket ind i en isbilformet pakke
  • Mål (læbestift/lipgloss): 3 x 1,3 ml
  • Mål (pakken): 18 x 11 x 5 cm
  • Bemærk: gaven anbefales fra 13 år og opefter
2020-12-05T06:36:53+00:00