Har du brug for hjælp?

24 karat-guldfirkløver

429 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Denne gaveide vil bestemt give held, i det mindste med at gøre modtageren lykkelig. Det flotte forgyldte firkløver med kæde er en rigtig sød, flot og lykkebringende gaveide til kvinden i dit liv, som fortjener lidt forgyldt held på sin vej.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Har du heldet med dig? Det kan du i hvert fald få nu. Og så endda i 24 karat guld! Firkløvere er sjældne, det ved alle, der har brugt tid på at lede efter et i en græsmark fuld af trekløvere, men på denne kæde behøver man ikke at lede længe, for der hænger der nemlig et rigtigt firkløver, der er forgyldt med 24 karat guld.
Denne gaveide er rigtig god til helt særlige anledninger, hvor man godt kunne bruge en smule held og lykke. Det kunne f.eks være lige inden en vigtig eksamen, eller inden man skal op til køreprøve, hvor man er meget nervøs for, hvordan det hele nu skal gå, selvom man godt ved, at det naturligvis kommer til at gå fint. Er man lidt overtroisk, vil det helt sikkert give lidt ekstra, og samtidig vil den flotte kæde naturligvis bare i sig selv se rigtig godt ud på den heldige modtageren.
Selvfølgelig kan denne flotte gaveide også bruges til anledninger som jul eller fødselsdage eller endda valentinsdag eller bryllupsdage, da et 24 karat-guldfirkløver nok vil passe ind i til de fleste anledninger. Giv lidt gyldent held til en kvinde i dit liv, der fortjener det!

Detaljer

  • Beskrivelse: ægte firkløver i 24 karat guld
2020-11-25T15:15:45+00:00