Har du brug for hjælp?

2-i-1 pizzasaks med serveringsbakke

155 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Med pizzasaksen behøver du aldrig mere at tænke på, hvordan du skal få skåret din pizza i lige store stykker, nu klipper du bare et stykke ad gangen og serverer med det samme, så er der mad til hele familien! 2-i-1 pizzasaksen med serveringsbakke er det helt perfekte køkkenredskab til familien, der elsker at spise pizzaer.

Other customers bought

Beskrivelse

Den ligner næsten en helt almindelig saks og fylder hele ikke mere end det i skuffen - men pizzasaksen afslører hurtigt sin hemmelighed som værende et af de mest uundværlige køkkenredskaber i hjemmet. 2-i-1 pizzasaksen med serveringsbakke vil revolutionere måden, I spiser pizzaer på derhjemme. Du kan nemlig ikke bare skære / klippe den varme pizza virkelig hurtigt og nemt og uden problemer på grund af den skarpe klinge og det ergonomiske håndtag, den medfølgende plastikbakke gør endvidere, at du hurtigt kan få pizzastykket fra pladen og over på ungernes og din egen tallerken.

Alle ved, at en pizza skal spises hurtigst muligt, efter den er kommet ud af ovnen, men den værste varme skal også lige være aftaget for, at du ikke brænder dig på osten - her kommer pizzasaksen ind i billedet. 2-i-1 pizzasaksen med serveringsbakke er ikke bare en sjov, men også virkelig brugbar gave til alle børnefamilier, der kan bruge lidt ekstra hjælp og praktiske redskaber i hverdagen.

Detaljer

  • Beskrivelse: pizzaskærer med serveringsbakke
  • saks med låsefunktion
  • varmeresistent op til 210°C
  • egnet til højre og venstrehåndede
  • Mål på bladet: 19 cm
2020-12-05T07:24:25+00:00