Har du brug for hjælp?

100 things you must do before you die

259 kr
Inkl moms
- +
Det der med at prøve noget nyt er tit lettere sagt end gjort, men med denne gaveide kan du nu få den inspiration, der måske mangler, og springe ud i nye oplevelser. På plakaten er der 100 ting, som man skal opleve, inden man dør, så gå i gang med det samme. En unik gaveide til alle, der har mod på og lyst til flere eventyr i hverdagen.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Har du nogensinde kysset en, du ikke kender, eller backpacket rundt i Europa? Og har du nogensinde tændt et bål uden brug af lighter eller tændstikker? Der er så mange interessante og grænseoverskridende ting, som man måske er bange for at gennemføre, når man står over for dem. Men når man har set sin frygt i øjnene og er kommet igennem, har man fået mere selvtillid og er blevet stærkere. Så hvad venter du på?

Denne plakat indeholder skøre og sjove oplevelser og udfordringer, og er en ideel gaveide til alle, der elsker at prøve grænser af. Start først med at finde de ting, du allerede har oplevet, og fjern de pågældende ruder, derefter er det bare at starte fra en ende af. På denne måde kan du give hverdagen et frisk pust og altid have noget at se frem til.
Den flotte og kreative plakat kan både gives til vågehalse og dem, der har brug for et kærligt skub og lidt inspiration til hverdagen. En fin gaveide, som egner sig til mange anledninger.

Detaljer

  • Beskrivelse: plakat med 100 forskellige oplevelser, under hver overskrift gemmer der sig et lille billede, der refererer til oplevelsen - overskrifterne er på engelsk
  • Materiale: papir
  • Mål: 55 x 98 cm
2020-11-25T21:14:12+00:00