Har du brug for hjælp?

100 Movies you must see before you die

259 kr
Inkl moms
- +
Her er den helt perfekte gaveide til passionerede biografgængere, og mon ikke de fleste har set et par af filmene allerede? "100 movies you must see before you die" er plakatens titel, og den siger alt. Her er de 100 mest seværdige og ikoniske film, som alle burde have set, og hvis du ikke allerede kan krydse dem af, er denne flotte plakat et must.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

På denne plakat, der kunne minde om en forstørret julekalender, er der 100 forskellige film, der alle har en ting til fælles: De har skrevet historie. Her gemmer sig både store dramaer, vilde actionfilm og film, der er baseret på virkelige hændelser. De er alle ikoniske film, som de fleste nok har hørt om, men det kan jo være, at man ikke lige har fået set dem alle.

Denne gaveide egner sig både til større og mindre filmentusiaster inden for filmens verden; de garvede kan starte med at fjerne navnene på de film, de allerede har set, og fokusere på de resterende. Nybegynderne kan bare starte fra en ende af. På denne måde er der heller ikke så meget bøvl, næste gang du skal leje en film, for det er bare at vælge den, du er kommet til på plakaten. Når du fjerner en film, du har set, kommer der en lille tegning frem, som symboliserer den pågældende film.

Denne plakat er en super gaveide til alle, der elsker film, og den kan gives i mange anledninger.

Detaljer

  • Beskrivelse: plakat med 100 forskellige filmtitler, under hver titel gemmer der sig et lille billede, der refererer til filmen, titlerne er på engelsk
  • Materiale: papir
  • Mål: 55 x 98 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-11-29T10:45:17+00:00